Informatikai támogatás

Még a legjobb minőségű számítógépek is meghibásodhatnak. A jelentkező hibák jelentős része megelőzhető, ha rendszeresen ellenőriztetik a gépek állapotát és karbantartják azokat a rendszer hibamentességének minél hosszabb ideig történő fenntartása érdekében. Ezért azoknak a kis- és közepes cégeknek, amelyek nem rendelkeznek saját informatikai apparátussal ajánljuk, hogy rendszeresen vizsgáltassák át gépeiket, hálózatukat és egyéb perifériáikat (nyomtatók, szkennerek, stb.). Ezeknek a vizsgálatoknak része a használt rendszer és egyéb felhasználói szoftverek átvizsgálása, frissítése, az adatok konzisztenciájának ellenőrzése. Szükség esetén a vírusok és egyéb kártevők eltávolítása.

Az általunk kötött karbantartási szerződés biztosítja a használt informatikai rendszert érintő meghibásodások elhárításának a megállapodás szerinti időn belüli megkezdését, továbbá az általában havi rendszerességgel történő helyszíni átvizsgálást, vírusellenőrzést, ill. egyéb olyan rendszerspecifikus tevékenységeket, amit szerződésben rögzítünk. Igény és a technikai lehetőségek biztosítása esetén vállalunk távoli rendszerfelügyeletet és adminisztrációt is. A részletek tekintetében tekintse meg szerződésmintánkat.

Természetesen, ha problémái vannak Windows, Linux rendszerével, PC alapú gépeivel, szervereivel, telefonos vagy számítógépes hálózatával, akkor is keressen meg minket, hiszen eseti formában is vállaljuk, hogy rendszerei rendellenességeinek okát rövid időn belül detektáljuk és elhárítására a leggyorsabb megoldást választjuk, hogy üzletmenete a lehető legrövidebb időn belül ismét működőképes legyen.

Hálózatépítés

Cége informatikai rendszerének alapja kommunikációs hálózatának megbízhatósága, felépítése.
Teljeskörű hálózatépítést vállalunk, legyen az számítógép-, telefon- vagy strukturált hálózat. A hálózat kialakításánál elsődleges szempont a kiválasztott eszközök minőség/teljesítmény/költség viszonya. Egy informatikai hálózat esetében nem csak a kivitelezés, hanem a tervezés is fontos, a távlati bővítési lehetőségek vizsgálata, valamint a megépült hálózat folyamatos karbantartása is. Ezért hálózat kialakításakor annak megtervezése és kivitelezése mellett vállaljuk a hálózat adminisztrálását is.
Komplex szolgáltatási csomagunk keretében vállaljuk számítógépek, szerverek, telefonok és telefonközpontok beszerzését, telepítését és a teljes eszközpark üzemeltetését is. A hálózatépítés díja a végpontok, valamint a beépítendő aktív elemek számának függvénye.
Érdeklődése esetén, az igények pontos ismeretében, egy komplex felmérést követően adunk árajánlatot.