Szaktanácsadás


Rendszerintegráció

Bízza ránk informatikai rendszerének felmérését, tervezését és megvalósítását is! Kiválasztjuk a cége profiljához, lehetőségeihez legjobban illeszkedő megoldásokat, javaslatot teszünk az egyes elemekre (hardware, operációs rendszer, hálózat, internet, biztonság, adatmentés, stb.), integráljuk azokat és hozzáigazítjuk munkafolyamataihoz, hogy minél hatékonyabban használhassa tevékenysége során. Továbbá ellátjuk üzemeltetési tanácsokkal és külön megállapodás keretében rendszeresen karbantartjuk rendszerét. Természetesen a már meglévő, jól bevált eszközeit, szoftvereit sem kell kidobnia, ezek hiányosságainak megkeresésére ill. továbbfejlesztésére is vállalkozunk.


Szoftver

Akár a piacvezető Microsoft Windows termékeket, akár a dinamikusan fejlődő, ingyenes és megbízható Linux platformot választja, egyforma szakértelemmel telepítjük, konfiguráljuk operációs rendszerét. Bár a megbízható működés alapja a jól konfigurált operációs rendszer, a felhasználó többnyire a munkáját segítő célszoftverekkel találkozik. Ezek megtalálásában is támaszkodjon munkatársainkra. Segítünk meghatározni a legmegfelelőbb megoldásokat, integráljuk már meglévő rendszerébe és javaslatot adunk használatára vonatkozóan is. Amennyiben rendszere valódi szervergép beüzemelését igényli, ebben is vázoljuk a legoptimálisabb megoldásokat.

       


Hardver

Foglalkozunk márkás távol-keleti alkatrészekből összeépített és az ismert nyugati márkák (Dell, Acer, HP, IBM, Lenovo, Toshiba, stb...) PC kategóriájú munkaállomásainak, notebookjainak és szerver számítógépeinek forgalmazásával. Fontos kritériumok a megbízhatóság, kompatibilitás és a megbízható teljesítmény. Elsősorban karbantartási és szaktanácsadási tevékenységünk keretében végzünk hardware eladást, ettől csak speciális esetekben térünk el.

                       


     
 
+36-20/946-9083
info@eaglecomp.hu
 


www.cashier.hu
 


Számlázó program
 

- egyszerűen telepíthető
- könnyen használható
- ideális kis és közepes
  cégek számára
 


CASHIER
részletek »»

3.7.2

(2015. január 14.)

Ára: 12.687.-Ft

(9.990.-Ft+áfa)


   http://www.oracle.hu
   http://www.hp.hu
   http://www.microsoft.hu
   http://www.eset.hu
Levélküldés © Eagle-Comp Kft. 2015 Webmaster Facebook