Üzemeltetés


Még a legjobb teljesítményt nyújtó számítógépek is hibáznak, elromlanak, ezért rendszeresen ellenőrizni, vizsgálni kell azokat a rendszer hibamentességének minél hosszabb ideig történő fenntartása érdekében. Ezért azoknak a cégeknek, akik nem rendelkeznek saját informatikai apparátussal ajánljuk, hogy rendszeresen vizsgáltassák át gépeiket, hálózatukat, telefonos rendszerüket, perifériáikat (nyomtatók, szkennerek, stb.), adataik konzisztenciáját, továbbá rendszeresen frissítsék szoftvereiket. Az ilyen átvizsgálások keretében a hibák jelentős része még kezdeti stádiumban orvosolható jóval kisebb károkat okozva az illető cégnek, felhasználónak.


Az általunk kötött karbantartási szerződés biztosítja az informatikai rendszert érintő meghibásodások elhárításának a megállapodás szerinti időn belüli megkezdését, továbbá az általában havi vagy heti rendszerességgel történő helyszíni átvizsgálást, vírusellenőrzést, ill. egyéb rendszerspecifikus tevékenységeket, amit szerződésben rögzítünk. Igény és a technikai lehetőségek biztosítása esetén vállalunk távoli rendszerfelügyeletet és adminisztrációt is. A részletek tekintetében tekintse meg szerződésmintánkat.


Szerződés-minta:


Természetesen, ha problémái vannak Windows, Linux rendszerével, PC alapú gépeivel, szervereivel, telefonos vagy számítógépes hálózatával, akkor is keressen meg minket, hiszen eseti formában is vállaljuk, hogy rendszerei rendellenességeinek okát rövid időn belül detektáljuk és elhárítására a leggyorsabb megoldást választjuk, hogy üzletmenete a lehető legrövidebb időn belül ismét működőképes legyen.


     
 
+36-20/946-9083
info@eaglecomp.hu
 


www.cashier.hu
 


Számlázó program
 

- egyszerűen telepíthető
- könnyen használható
- ideális kis és közepes
  cégek számára
 


CASHIER
részletek »»

3.7.2

(2015. január 14.)

Ára: 12.687.-Ft

(9.990.-Ft+áfa)


   http://www.oracle.hu
   http://www.hp.hu
   http://www.microsoft.hu
   http://www.eset.hu
Levélküldés © Eagle-Comp Kft. 2015 Webmaster Facebook