Hírek | Eagle-Comp

Hírek

2022.09.01

Változtak óra-, kiszállási- és szerver hoszting díjaink. Kérjük tájékozódjon új árainkról az Árlista menüpont alatt.

2021.12.31

Bérleti szerződésünket nem hosszabbítottuk meg. Bezártuk szervizünket, mivel nem tudtunk megfelelő képzettségű szakembereket találni a további magas színvonalú működtetéshez.

2019.09.02

Változtak óra- és kiszállási díjaink. Kérjük tájékozódjon új árainkról az Árlista menüpont alatt.

2018.06.14

Ügyfeleinktől érkező igények hatására beindítottuk GDPR tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha még nincs megoldása az adatvédelmi megfelelőségre, keressen meg minket! Gyors és költséghatékony megoldást kínálunk.

2018.03.05

Új tartalommal töltöttük fel és aktualizáltuk a szoftverfejlesztés és az adatbázis konzultáció szolgáltatásainkat leíró oldalainkat. Reméljük sok hasznos és érdekes információt talál.

2017.11.22

Beüzemeltük új weboldalunkat, amely már korszerű eszközökkel, a modern kor követelményeinek megfelelő funkcionalitásokkal készült. Tartalma folyamatosan frissül.

2017.06.01

ECSzerviz néven megnyitottuk digitális szerviz vállalkozásunkat, amely notebook, laptop, asztali számítógép, tablet, telefon, monitor, televízió, projektor és egyéb más digitális eszközök javítását vállalja. A vállalkozás az eredetileg notik.hu majd lapos.hu néven működő szervizek munkáját folytatja, ha lehet még magasabb színvonalon és egyre bővülő szolgáltatási palettával.
Reméljük hamarosan megrendelőink között üdvözölhetjük Önt is.