Informatikai támogatás, karbantartás, Windows, Linux, hálózat | Eagle-Comp

Informatikai támogatás

Még a legjobb minőségű számítógépek is meghibásodhatnak. A jelentkező hibák jelentős része megelőzhető, ha rendszeresen ellenőriztetik a gépek állapotát és karbantartják azokat a rendszer hibamentességének minél hosszabb ideig történő fenntartása érdekében.

Ezért azoknak a kis- és közepes cégeknek, amelyek nem rendelkeznek saját informatikai apparátussal ajánljuk, hogy rendszeresen vizsgáltassák át gépeiket, hálózati eszközeiket és egyéb perifériáikat (nyomtatók, szkennerek, stb.). Ezeknek a vizsgálatoknak része a használt rendszer és egyéb felhasználói szoftverek átvizsgálása, frissítése, az adatok konzisztenciájának ellenőrzése, szükség esetén a vírusok és egyéb kártevők eltávolítása.

A velünk kötött karbantartási szerződés biztosítja az informatikai rendszert érintő meghibásodások elhárításának a megállapodás szerinti időn belüli megkezdését, továbbá az általában havi rendszerességgel történő helyszíni átvizsgálást, vírusellenőrzést, ill. egyéb olyan rendszerspecifikus tevékenységeket, amit a szerződésben rögzítünk. Igény és a technikai lehetőségek biztosítása esetén vállalunk távoli rendszerfelügyeletet és adminisztrációt is.

Természetesen, ha bármikor problémái vannak Windows, Linux rendszerével, PC alapú gépeivel, szervereivel, telefonos vagy számítógépes hálózatával, akkor is keressen minket, hiszen eseti formában is vállaljuk, hogy rendszerei rendellenességeinek okát rövid időn belül detektáljuk és elhárítására a leggyorsabb megoldást választjuk, hogy üzletmenete a lehető legrövidebb időn belül ismét működőképes legyen.

Ha informatikai rendszere felépítésére vagy fejlesztésére van szükség, tekintse át rendszerintegrációs szolgáltatásunkat.