Webes szolgáltatások, honlap készítés, internetes biztonság, SEO | Eagle-Comp

Webes szolgáltatások

Az internetes oldalak elkészítése során a megrendelő és a szolgáltató sokrétű és összetett feladatokkal kerül szembe, az arculattervezéstől a kész honlap keresőkbe történő bejegyzéséig. Alapvető célunk, hogy a kis- és középvállalatok számára magas színvonalú, igényes internetes megjelenést biztosítsunk a piaci szegmens anyagi lehetőségeinek figyelembevételével.

E két dolog úgy egyeztethető össze, hogy munkatársaink neves magyar webfejlesztő cégeknél és reklámügynökségeknél szereztek tapasztalatot, amit rugalmasan, az ügyfél igényeihez legjobban igazodó szempontok szerint építenek be a számára készítendő honlapokba.

Szolgáltatási paletta:

Tekintse át domain regisztrációs díjainkat és "virtuális tárhely-, szerverbérlet megoldásainkat is!

SEO

Az utóbbi években egyre nagyobb jelentősége van a weboldalak elkészítésén túl azok népszerűsítésének. Sok esetben fontos üzleti érdek, hogy az adott oldalt a téma iránt érdeklődő lehető legtöbb látogató, potenciális ügyfél keresse fel, a keresőkben a találati listán minél előrébb, lehetőleg a konkurrenciát is megelőzve helyezkedjen el.

Az említett célok elérésére irányuló tevékenységeket nevezzük összefoglaló néven SEO-nak (Search Engine Optimization). Kezdve a megfelelő domain név kiválasztásától, a korszerű és keresőbarát weboldal elkészítésén át az érdekes, változatos és releváns tartalmak megírásáig. Ez igen szerteágazó feladatokat kínál, technikai és internetes marketing jártasságra is szükség van a sikeres alkalmazásához. Ráadásul nem elég egyszer elérni a jó rangsorolást, azt meg is kell tartani, folyamatosan fejleszteni, aktualizálni kell.

Cégünk vállalja a teljes SEO folyamat kivitelezését, a felmérések, auditok elkészítését, tanácsadást, on-site SEO implementációt, optimalizált honlapok készítését, meglévő oldalak népszerűsítését, továbbá folyamatos támogatást a pozíció megtartása, javítása érdekében.